Інтернет магазин VINUR
Корзина

Компанії Caterpillar і First Solar розширюють співпрацю в питаннях відновлюваної енергетики

Фотоелектричні панелі First SolarКомпанія Caterpillar, яка виробляє дизельні електрогенератори і газові електростанції, і компанія First Solar, яка є провідним світовим постачальником комплексних фотоелектричних (PV) сонячних систем, оголосили про стратегічний альянс для розвитку інтегрованих фотоелектричних (PV) сонячних рішень для систем автономного енергопостачання. Відповідно до угоди, First Solar буде розробляти і виробляти рішення «під ключ» для незалежного електроживлення приватних і промислових об'єктів. Рішення будуть включати в себе сонячні панелі і компоненти для балансування системи.

Caterpillar буде ексклюзивно продавати дані рішення під своєю торговою маркою через власну всесвітню дилерську мережу поряд з таким обладнанням як дизельні електростанції, газові генератори і рішення по зберіганню електроенергії. При цьому дилери Caterpillar отримують виняткову можливість пропонувати і обслуговувати комплексні і повністю інтегровані рішення від одного постачальника на великому і швидко зростаючому ринку автономного енергопостачання.

Інтегроване рішення, до складу якого входять дизельний генератор або газова електростанція Caterpillar, а також системи енергопостачання First Solar на базі відновлюваних джерел, є привабливою альтернативою купівлі електроенергії із зовнішньої мережі. Дане рішення відрізняється високими показниками надійності і ефективності, а також дозволяє мінімізувати економічні, соціальні та екологічні витрати.

Нові рішення на базі сонячних панелей First Solar під торговою маркою Caterpillar будуть пропонуватися в першу чергу на ринках Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Африки та Латинської Америки.