Інтернет магазин VINUR
Корзина

Нові електрогенератори INMESOL в оренду

Компанія INMESOL повідомила про те, що на виставці BAUMA, яка пройде з 11 по 17 квітня 2016 в Німеччині будуть представлені нові електрогенератори, призначені для здачі в оренду. Дизельні електростанції цієї серії розроблялися з урахуванням специфіки використання, і мають ряд істотних переваг в конструкції: Електрогенератор INMESOL для сектора оренди

  1. Кожен дизель генератор комплектується шумозахисним всепогодним кожухом, який забезпечує зниження рівня звуку, а також покритий спеціальною фарбою Qualicoat, яка гарантує високу стійкість до ультрафіолетового випромінювання і забезпечує довговічність навіть при несприятливих умовах експлуатації.
  2. Генератор дизельний можна легко і безпечно транспортувати завдяки наявності спеціального гака, що забезпечує єдину точку підйому.
  3. Решітка для викиду гарячого повітря розташована зверху всепогодного кожуха, що забезпечує потік повітря від радіатора вгору, тим самим знижуючи рівень шуму, який виробляє дизельний генератор.
  4. Технічне обслуговування електростанцій спрощується завдяки зручному доступу до всіх вузлів агрегату за рахунок наявності великих дверей на всепогодному кожусі.
  5. Шумозахисний матеріал на дверях всепогодного кожуха захищений спеціальною дротяною сіткою.
  6. Великі вушка в рамі дозволяють з легкістю транспортувати електрогенератор вилковим навантажувачем.
  7. Кожна дизельна електростанція комплектується двигуном з низьким рівнем викидів відповідно до вимог Stage IIIA.
  8. Панель управління пристроєм повністю захищена від атмосферних опадів, механічних пошкоджень та несанкціонованого доступу, так як знаходиться всередині всепогодного кожуха, який замикається.
  9. Для захисту від можливих пошкоджень під час вантажно-розвантажувальних робіт дизель генератори встановлюються на міцну раму, габарити якої виступають за габарити агрегату.
  10. Вбудований паливний бак, розрахований на 24 години роботи, виготовляється з внутрішнім армуванням і перегородками, що запобігає різкому руху палива у випадках, коли генератори дизельні транспортуються з повним баком. Широка горловина спрощує процес заправки.
  11. Пристрій комплектується спеціальним піддоном для захисту від розтікання рідин.
  12. У рамі передбачені отвори для зачеплення крюком при буксируванні.
  13. Вихідні розетки дозволяють підключати дизельні генератори до будь-яких типів навантажень.

Залежно від обраної потужності і виробника двигуна Ви можете купити електрогенератор INMESOL орендної серії потужністю від 20кВА до 650кВА. Дані агрегати ідеально підійдуть для роботи в суворих умовах експлуатації, відрізняються високою надійністю, компактністю і наявністю технічних інновацій, які спрощують застосування обладнання. Дизель генератор даної серії відповідає всім світовим стандартам, включаючи європейські вимоги по рівню шуму і викиду шкідливих речовин. У разі необхідності, дизельні електростанції можуть комплектуватися спеціальним обладнанням для синхронізації їх роботи паралельно один одному, що розширює спектр застосування даного обладнання.