Інтернет магазин VINUR
Корзина

10 років заводу HIMOINSA в Китаї з виробництва електрогенераторів

Завод HIMOINSA в Китаї, який виготовляє дизельні електрогенераториКомпанія HIMOINSA (Іспанія) відсвяткувала 10-річний ювілей свого заводу в Китаї, який виробляє промислові дизельні генератори, газові електростанції і освітлювальні щогли. Якщо при своєму відкритті в 2006 році підприємство виготовляло автономні генератори дизельні обмеженого числа, то зараз завод постачає на ринок повний асортимент продукції компанії HIMOINSA, включаючи нові агрегати з двигунами Yanmar та освітлювальні щогли, що працюють на зрідженому газі. До того ж за 10 років успішної роботи підприємство навчилося виробляти електрогенератори під нестандартні рішення з високою і середньою вихідною напругою.

Адаптуючи продукцію, що постачається, під вимоги Азіатсько-Тихоокеанського регіону, завод навчився виготовляти стаціонарні дизельні електростанції і портативні бензинові генератори з високим рівнем якості завдяки європейському інженерно-технічного досвіду і дизайну, а також гнучкості у виробничому процесі. Підприємство HIMOINSA в Китаї зберігає ті ж жорсткі стандарти якості, що й інші вісім заводів компанії, які розташовані по всьому світу. Відкриття фабрики дозволило HIMOINSA стати більш конкурентоспроможною, консолідувати бренд, зміцнити свої позиції і підвищити популярність компанії на цій території.

Поширюючи свою продукцію в 22 країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, включаючи Австралія, Філіппіни, Таїланд, Бангладеш і В'єтнам, компанія намагається задовольнити постійно зростаючий попит на такі продукти як бензогенератор, газова електростанція або дизель генератор. Продажі в цій частині земної кулі забезпечують HIMOINSA Group 18% від виручки і очікується, що ця цифра в найближчі роки буде невпинно зростати. З огляду на важливість роботи дистриб'юторів для досягнення високих показників продажів, компанія запросила на святкування 10-річчя заводу всіх своїх партнерів в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Дилери компанії дізналися про нові однофазні та трифазні дизельні генератори, які почне виробляти HIMOINSA найближчим часом, зробили оглядовий тур по підприємству, більш детально ознайомилися з процесом виробництва обладнання та процедурами з контролю якості агрегатів, що випускаються. Дилери відзначили велику підтримку компанії в роботі, намагання прислухатися до вимог дистриб'юторів, бажання адаптувати продукцію для вирішення складних і нестандартних завдань, а також зусилля спрямовані на підвищення продажів партнерів.

Рекомендовані статті

Rolls-Royce пропонує водневі рішення MTU для виробництва електроенергії

  • 26.10.2021

Rolls-Royce пропонує водневі рішення MTU для виробництва електроенергіїКомпанія Rolls-Royce приділяє особливу увагу одному з перспективних напрямів с..

Дізнатися більше..