Інтернет магазин VINUR
Корзина

Нові трифазні ДБЖ Galaxy VX від APC by Schneider Electric

Трифазне джерело безперебійного живлення APC Galaxy VX 1 000 кВтКомпанія APC by Schneider Electric представила трифазне джерело безперебійного живлення моделі Galaxy VX. Дані ДБЖ з подвійним перетворенням розширюють лінійку пристроїв серії V і мають вихідну потужність 1 000 кВт, 1 250 кВт і 1 500 кВт. Блок безперебійного живлення відрізняється високою ефективністю, яка досягається за рахунок впровадження функції ECOnversion™, яка забезпечує істотну економію на електроенергії, що скорочує вартість володіння обладнанням. 4-рівневий інвертор, створений за запатентованою технологією, гарантує, що пристрій безперебійного живлення Galaxy VX має підвищену надійність. Купити джерело безперебійного живлення APC by Schneider Electric нової моделі рекомендується для великих центрів обробки даних і промислових організацій, для яких украй критично побудова відмовостійкої системи гарантованого енергопостачання.

Даний трифазний ДБЖ має масштабовану конструкцію, що дозволяє не тільки будувати надлишкові рішення з резервуванням за схемою N+1, значно підвищуючи стійкість системи до відмов, але і збільшувати потужність пристрою в залежності від зростання споживання навантаження, даючи можливість етапами інвестувати в обладнання. Потужний зарядний пристрій, встановлений на безперебійне джерело живлення, дозволяє скоротити час заряду акумуляторів, а також застосовувати батареї, які виготовлені за технологією Li-ion. Як і всі трифазні ДБЖ серії Galaxy V, даний блок безперебійного живлення має діапазон вхідної напруги до 600 В, а також здатний працювати без зміни своїх характеристик при температурі навколишнього середовища до +40°C. Підключення, пусконалагоджувальні роботи і технічне обслуговування ДБЖ значно спрощені за рахунок можливості здійснювати введення кабелю, як зверху, так і знизу, доступу до всіх компонентів пристрою з передньої панелі, наявності РК-дисплея з інтерфейсом російською мовою, функції SPoT для проведення тестування під навантаженням без фізичного приєднання споживачів.

Усі зазначені переваги роблять трифазні джерела безперебійного живлення Galaxy VX ідеальним рішенням, що поєднує в собі максимальну надійність і оптимальний рівень експлуатаційних витрат, при одночасному зниженні капітальних витрат.