Інтернет магазин VINUR
Корзина

Atlas Copco запустив у виробництво трифазні генератори дизельні серії QES потужністю до 500 кВА

Дизельний генератор 200 кВт виробництва Atlas Copco

Промислові дизельні генератори Atlas Copco серії QES поповнилися чотирма новими моделями QES 250, QES 325, QES 400 і QES 500. Дані електрогенератори мають номінальні вихідні потужності 250 кВА, 326 кВА, 400 кВА і 500 кВА відповідно. Кожен дизель генератор випускається на базі оригінальних двигунів Volvo, рівень викидів яких відповідає вимогам Stage 3A. Компанія Atlas Copco виготовляє нові генератори дизельні з частотою вихідної напруги 50 Гц і 60 Гц. Дизельна електростанція QES комплектується зручною панеллю керування серії Qc, яка дозволяє включити агрегат натисканням всього двох кнопок і забезпечити енергопостачання навантажень протягом шести секунд. Щоб синхронізувати дизельний генератор Atlas Copco даної серії з аналогічним пристроєм, використовується контролер моделі Qc 3012™, що дозволяє збільшити сумарну вихідну потужність агрегатів, а також побудувати надлишкову систему енергопостачання з резервуванням за схемою N+1. Для реалізації функції автоматичного включення резерву необхідно купити електрогенератор з панеллю керування моделі Qc 3111™.

Як і менш потужні дизель генератори серії QES нові моделі комплектуються всепогодними кожухами, виготовленими зі стійких до корозії матеріалів. Дані капоти захищають обладнання від найсильніших атмосферних опадів і дозволяють агрегатам безперервно працювати при температурах навколишнього середовища від -25°C до +50°C. Нові дизельні електростанції мають спеціальну конструкцію, яка спрощує процедури навантаження і розвантаження обладнання, а також його транспортування. Рама пристрою оснащена спеціальними слотами для вилочного навантажувача. На додаток до цього дизельні генератори поставляються зі спеціальним каркасом, який призначений для частого навантаження і розвантаження, і витримує масу, що в чотири рази перевищує масу агрегату. Для спрощення підключення силових кабельних ліній всі електрогенератори поставляються з комплектом вихідних розеток, розрахованих на номінальні струми від 16 А до 125 А. Цифровий автоматичний регулятор напруги (DAVR), що входить до складу пристрою, і висока перевантажувальна здатність дозволяють даним моделям запускати двигуни великої потужності.

Автономний генератор дизельний серії QES має підвищений інтервал між сервісними обслуговуваннями, який становить 500 мотогодин. Зручність розташування елементів обладнання дозволяє проводити сервісні роботи всього за одну годину. Компанія Atlas Copco рекомендує купити дизель генератор моделі QES 250, QES 325, QES 400 або QES 500 для компаній, що спеціалізуються на будівництві або здачі обладнання в оренду.