Інтернет магазин VINUR
Корзина

Дизельні генератори Caterpillar потужністю 100 МВт в Бразилії

Дизельний генератор Caterpillar C175-20TU

Дизельні генератори Caterpillar моделі C175-20 в кількості 34-х штук будуть встановлені в м. Боа-Віста, штат Рорайма, Бразилія. 

Сумарна постійна потужність змонтованих дизельних електростанцій перевищує 100 МВт (потужність однієї одиниці становить 3 600 кВА при вихідній напрузі 13,8 кВ). Генераторні агрегати будуть використовуватися як основне джерело енергопостачання для 266 000 жителів півночі Бразилії. Угоду про постачання енергетичних установок підписала компанія Oliveira Energia. Роботи по установці, пуско-налагодженню та сервісному обслуговуванню обладнання здійснюються компанією Sotreq, яка є місцевим дилером Caterpillar. Установка електрогенераторів дозволить стабілізувати електроживлення в регіоні і відмовитися від імпорту електроенергії з Венесуели.

Рішення купити дизель генератор C175-20 було прийнято в зв'язку з тим, що даний 20-циліндровий генераторний агрегат виробляє до 4 МВт резервної потужності, що є найбільшим показником серед всіх типів дизельних електростанцій високої потужності, наявних на ринку сьогодні. Дані установки вимагають менше обслуговування і відрізняються високою щільністю потужності. Наприклад, один генератор дизельний C175-20 потужністю 4 МВт займає на 55% менше площі, ніж два агрегати Caterpillar моделі 3516B з вихідною потужністю по 2 МВт кожен. Більш детальну інформацію про даний проект з установки дизельних електростанцій можна знайти на сайті Caterpillar.