Інтернет магазин VINUR
Корзина

Нові резервні дизельні електрогенератори від Caterpillar

Компанія Caterpillar Inc. запустила у виробництво нові дизельні електрогенератори серії Cat GC для резервного енергопостачання.

Дані автономні агрегати представлені 31 моделлю, які планується постачати по всьому світу: 11 моделей потужностями від 33 кВА до 400 кВА з частотою вихідної напруги 50 Гц для глобального ринку, 11 моделей потужностями від 40 кВт до 200 кВт з частотою вихідної напруги 60 Гц для ринку Північної Америки і 9 моделей потужностями від 30 кВт до 175 кВт з частотою вихідної напруги 60 Гц для ринків за межами Північної Америки.

Промислові генератори дизельні серії Cat GC спроектовані спеціально для задоволення ринку рішень для резервного електроживлення об'єктів малої і середньої потужності. При створенні даної серії компанія Caterpillar враховувала побажання замовників по всьому світу, для яких були необхідні якісні генераторні установки за доступною ціною. Всі моделі нової серії розроблені відповідно до строгих стандартів ефективності, надійності і продуктивності, яким відповідає вся продукція Caterpillar.

Трифазні дизельні електростанції Cat GC оснащені перевіреними на практиці двигунами Cat і відрізняються компактністю. На кожен пристрій поширюється стандартна дворічна гарантія, а також надається великий набір додаткових розширених варіантів обслуговування. Компанія Caterpillar рекомендує купити дизель генератор Cat GC разом з системою віддаленого моніторингу Cat Connect, яка забезпечує візуалізацію даних, звітність і попередження, які доступні по всьому світу через простий у використанні веб-інтерфейс.

Нові агрегати ідеально підійдуть для застосування в якості стаціонарних резервних джерел електроживлення для медичних установ, невеликих промислових і сільськогосподарських підприємств, об'єктів муніципальної інфраструктури та офісних центрів. Випускаючи дизельні генератори Cat GC, компанія Caterpillar підтверджує свій статус в якості постачальника інноваційних систем гарантованого енергопостачання, що включають в себе чудову технічну підтримку по всьому світу.