Інтернет магазин VINUR
Корзина

Стабілізатори напруги Прочан


Як захистити свою побутову техніку від стрибків напруги? Наші експерти порекомендують вам купити стабілізатор напруги для будинку, який дозволить створити нормальні показники напруги (220 вольт). Побутові стабілізатори для будинку рекомендовані для захисту побутової техніки та устаткування від стрибків напруги, спотворення синусоїди, короткого замикання та інших неприємностей, які можуть призвести до поломки. Сьогодні до нас у компанію Vinur звертаються люди, які хочуть захистити холодильник, телевізор від стрибків напруги, або забезпечити нормальну роботу газового котла.

Купити стабілізатор напруги 10 кВт

Ми не будемо розповідати про вибір стабілізаторів для побутової техніки, ви зможете прочитати про це у статтях:

У багатьох випадках для побутового використання наші спеціалісти рекомендують обладнання для стабілізації напруги українського виробництва — Прочан СНОПТ и СНТПТ, які мають потужність до 120 кВт. Якщо ви збираєтеся купити стабілізатор напруги 10 кВт, ціна вказана у каталозі нашого сайту. Виникли труднощі з вибором електрообладнання? Зателефонуйте нашим експертам за телефонами (044) 331-11-90, +38 (067) 218-85-71, +38 (050) 339-17-74. Ми завжди готові надати безкоштовну консультацію щодо всього обладнання, яке представлене на сторінках нашого сайту.

Стабілізатори напруги для дому

Домашні стабілізатори електромеханічного типу конструктивно складаються з електродвигуна, автоматичного трансформатора і системи управління. Дане обладнання дозволяє постійно і плавно регулювати напругу без створення спотворень у синусоїдальній формі струму.

Компанія Vinur пропонує великий вибір електромеханічних стабілізаторів напруги для дому 10 кВт, ціна на які нижча, ніж середньоринкова. Це продукція українського виробника — компанії Прочан. Поставка обладнання проводиться зі складів виробника і потрапляє до покупця з будь-якого міста нашої країни за доступною ціною.

Робочий діапазон напруг стабілізаторів Прочан становить 136 — 278 вольт, а точність стабілізації — 2,5 %. Сфера використання пристроїв: дім (квартира), офіс, промисловість та інші.

Стабілізатори напруги для будинку мають захист від різких коливань напруги, короткого замикання і мережевих перешкод. У нас ви можете вибрати пристрої потужністю від 0,5 до 120 кВт. Це можуть бути однофазні або трифазні стабілізатори напруги.