Інтернет магазин VINUR
Корзина

Про стабілізатори напруги Елекс (Україна)

Стабілізатор напруги 3 кВтНа сьогоднішній день хорошу репутацію та довіру користувачів завоювало електрообладнання Елекс, яке виготовляється компанією з України. Завдяки інноваційним розробкам і багатому досвіду компанії Елекс з'явилися нові стабілізуючі прилади з багаторівневим налаштуванням та електронними ключами.

Використання симісторних і тиристорних ключів дозволяє збільшити швидкість їх роботи для зміни вхідної напруги до 10 мілісекунд. Це в 2 рази менше, ніж при використанні вітчизняних пристроїв для стабілізації напруги електронного типу. Крім цього забезпечується надійний захист від високих навантажень в електромережі і дій короткого замикання, що дозволяє користувачеві уникнути безлічі проблем. У моделях з 16-рівневим регулюванням точність налаштувань становить ±7 В, а у моделях з 36-рівневим регулюванням точність налаштувань становить ±2,5 В.

Дане обладнання призначене для роботи в електричній мережі з показниками вхідного струму від 136 В до 283 В. Це говорить про те, що електрообладнання ГЕРЦ призначене для роботи у мережах, в яких спостерігаються значні проблеми. Якщо ви хочете забути про стрибки в електромережі, згорілу побутову техніку і миготливі лампочки, то встановіть стабілізатор напруги 3 кВт або іншої потужності. Залежно від тонкощів налаштувань при вхідних параметрах 150 — 260 В на виході видається 220 В з похибкою 1% — 2,3%. Це досить висока точність стабілізації, яка дозволяє використовувати дане обладнання з найбільш чутливими електроспоживачами.

Особливості стабілізаторів Елекс

Уся продукція виробляється на вітчизняному підприємстві Елекс у місті Одеса. Стабілізатори конструктивно мають декілька процесорів, які виконують свої завдання окремо, що збільшує надійність електрообладнання у кілька разів.

Нормалізатори напруги не вносять змін до параметрів синусоїди, що робить устаткування унікальним серед аналогічної української продукції. Процес стабілізації виконується за технологією автоматичного перемикання обмоток в автоматичному трансформаторі при нульових струмах, що сприяє збереженню показників напруги на виході без спотворення. Такі особливості дуже важливі, коли вони використовуються для забезпечення роботи високоточного обладнання.

Елекс ГЕРЦ — це електрообладнання, створене на основі тихих тороїдальних трансформаторів, в яких використовується мідна обмотка, що виключає появу зовнішніх електромагнітних полів і мережевих перешкод.

Показник точності стабілізації напруги на виході становить 1%, що стало можливим завдяки використанню багаторівневого регулювання з періодичністю до 3 вольт.

Особливість тиристорних ключів — це висока стійкість і захист під час виникнення короткого замикання в мережі. Оскільки силовий ключ тиристорного типу є одним з основних елементів стабілізуючого пристрою, його безвідмовність в експлуатації позначається на загальній стабільності роботи електроустаткування.

Дросель з сердечником на вході є фільтром-відсікачем для зовнішніх перешкод імпульсного типу і електричного замикання. Він дозволяє збільшити рівень надійності устаткування і ступінь безпеки електричної мережі у вашому будинку.

Є ще багато плюсів продукції Елекс ГЕРЦ, про які ви можете дізнатися детальніше у наших експертів за телефонами (044) 331-11-90, +38 (067) 218-85-71, +38 (050) 339-17-74. Ми надамо вам безкоштовні консультації у зручний для вас час!