Інтернет магазин VINUR
Корзина

Стабілізатори напруги для дачі

Щоліта ми вирушаємо відпочивати на дачу, а багато хто воліє постійно жити за містом. Якщо у великих містах проблеми з якістю електричних мереж спостерігаються іноді, то в передмісті це постійна проблема. Дача, як і будь-яке житло, має безліч споживачів електричної енергії: холодильник, телевізор, теплової котел, свердловинний насос. Вся ця побутова техніка і обладнання має свої вимоги до електричної мережі. Якщо відбуваються коливання електричної напруги, що виходять за норми, то багато побутових приладів працюють нестабільно, а іноді й ламаються. Тому, щоб уникнути даних проблем, потрібно встановити в будинку додаткове електрообладнання, яке буде стабілізувати напругу.


Стабілізатор напруги Київ

Як зробити правильний вибір?

Щоб зробити правильний вибір стабілізатора напруги для дачі, необхідно дотримуватися деяких рекомендацій. Оскільки напруга може коливатися в широкому діапазоні, пристрій потрібно обирати з урахуванням даних параметрів. Хороші стабілізатори напруги для дачі повинні гарантувати повний захист всіх електричних споживачів в будинку від різких перепадів, мережевих перешкод і різних аварій. Для того щоб побутова техніка і обладнання працювали стабільно, потрібно створити показник напруги на виході, максимально наближений до 220 В.

Крім технічних характеристик, на вибір можуть впливати і інші параметри пристрою. Деякі моделі мають кронштейни для кріплення пристрою до стіни або спеціальним стійок. На лицьовій панелі можуть бути присутніми індикатори різних параметрів: вхідного і вихідного струму, температури силових ключів і автотрансформатора, а також аварійний стан. Все це необхідно для зручної експлуатації і контролю роботи електроустаткування.

У каталозі компанії Vinur ви можете обрати стабілізатор напруги у Києві для дому та дачі від відомих українських виробників —  Прочан, Укртехнология, Елекс та інші. З усіх питань вибору електрообладнання можна звернутися до наших фахівців за телефонами, вказаними на сторінках нашого сайту.

Стабілізатори для приватних будинків

Перед тим, як ви підете за стабілізуючим пристроєм до магазину, необхідно провести підготовку місця для його встановлення. Дуже важливо щоб приміщення, в якому ви будете встановлювати електрообладнання, мало сухий клімат і плюсову температуру. Якщо на дачі ви проживаєте сезонно, то варто вибирати пристрій, який буде легко демонтуватися і встановлюватися за необхідності. Тобто у зимовий період, коли будинок не опалюється, стабілізатор краще зняти і зберігати в теплому, сухому приміщенні.