Інтернет магазин VINUR
Корзина

Стабілізатори напруги для телевізору

Багато хто з нас пам'ятає ті часи, коли біля лампових телевізорів Рубін, Рекорд, Славутич, стояла невелика коробочка, що нагадує трансформатор. Все тому, що диво радянської телевізійної техніки при перепадах напруги і імпульсних перешкодах показувало зернисту картинку або взагалі переставало працювати. Якщо ви збираєтеся купити стабілізатор напруги для дому, тоді ця стаття для вас.


Купити стабілізатор напруги для дому


Сьогодні телевізори лампового типу змінилися на ультра тонкі плазмові та РК панелі, які виготовляються відомими марками — Sony, Panasonic, Samsung та іншими. Телевізори змінилися, а ось проблеми з напругою в електричній мережі залишилися колишніми. Тому необхідно купувати стабілізатор напруги для телевізора, який забезпечить нормальні умови для роботи побутової техніки. Несприятливі параметри електричної мережі негативно позначаються на якості роботи високотехнологічної та цифрової техніки.

Сучасні РК телевізори

Сучасні телевізори — це тонкі панелі, які мають дорогу електронну начинку. Через перепади напруги телевізор не те що буде неякісно працювати, але може і зламатися, оскільки за таких умов одна з його плат може просто згоріти. Якщо ви були в магазині побутової техніки, то бачили ціни на сучасні ультра тонкі телевізори різної діагоналі екрану. Якщо просто згорає одна з плат такого телевізору, то його ремонт може прирівнюватися до покупки нової побутової техніки.

Якщо вартість побутового приладу перевищує вартість стабілізатору напруги, то вигідніше купити стабілізатор. У будь-якому випадку дорогий телевізор при недостатніх показниках напруги буде погано показувати. Багато хто думає, що це відбувається через погані умови прийому антени або якості послуг, що надаються провайдером кабельного телебачення. Але це не так, тому що причиною можуть бути коливання напруги у мережі.

Особливо покупка стабілізатору необхідна, якщо ви збираєтеся купити LED-телевізор. Це пояснюється високою чутливістю світлодіодів до стрибків напруги у мережі.

Перепади у мережі трапляються дуже часто через те, що ваші сусіди вмикають потужні електричні пристрої та обладнання — зварювальні апарати, НВЧ-печі та інші. Дію перепадів напруги можна перевірити на кухні, одночасно включивши телевізор і мікрохвильову піч. Екраном телевізору підуть перешкоди у вигляді зернистих смуг — це говорить про те, що електрична мережа втратила напругу і отримує мережеві перешкоди.

Виконайте ті ж самі дії зі стабілізатором напруги, тільки телевізор підключіть через стабілізуючий пристрій. Цих перешкод ви вже не побачите, так як стабілізатор забезпечить телевізор нормальною напругою і виключить мережеві перешкоди.

Цей простий експеримент говорить про те, що стабілізатор напруги для телевізору просто необхідний. Ви зможете насолодитися високою якістю зображення і уникнути дорогого ремонту телевізору.

Консультації фахівців можна отримати за телефоном (044) 331-11-90.