Інтернет магазин VINUR
Корзина

Як підключити стабілізатор напруги 3-фазний

Трифазний стабілізатор напругиСьогодні трифазний стабілізатор напруги широко застосовується на промислових підприємствах, які використовують потужне обладнання і намагаються створити оптимальні умови напруги живлення в мережі. У домашніх умовах таке обладнання використовується рідко, так як побутові прилади та електричні інструменти побутового використання можуть ефективно функціонувати в поєднанні з однофазними стабілізуючими пристроями.

Якщо розглядати конструктивні особливості трифазного пристрою, то він складається з трьох однофазних стабілізаторів напруги, які монтуються на спеціальну стійку і підключаються на розрив на кожну фазу. Як правильно підключити 3-фазний стабілізатор напруги? Таким питанням задаються багато наших клієнтів, які звертаються до компанії Vinur за допомогою в підборі електричного обладнання.

Встановлення стабілізатору напруги 3-фазного

Встановлення стабілізуючого обладнання у трифазній електричній мережі повинно виконуватися професіоналами. Ціна на монтаж невисока, але при цьому буде виконано якісне підключення з гарантією безпеки і надійності в роботі стабілізатору.

Також є стабілізатори напруги 3-фазні, які не складаються з однофазних пристроїв. У каталозі нашої компанії є моделі готових трифазних стабілізуючих пристроїв, які ви можете замовити у нас з монтажем або купити, як товар для самостійного встановлення вашими фахівцями. Таке обладнання коштує дешевше, ніж у першому випадку. Це, звичайно, перевага, але у такого обладнання є і недолік — при втраті напруги на одній з фаз стабілізатор напруги автоматично відключається. Тобто, ваше промислове обладнання, підключене на одну з фаз, перестане працювати.

Висновок експертів: стабілізатор напруги, який складається з трьох окремих однофазних стабілізаторів, у роботі покаже себе надійним обладнанням. Єдиний недолік — висока ціна збірки. Здійснювати вибір обладнання необхідно виходячи з потреб кожного споживача на вашому виробництві.

Схема монтажу стабілізатору у трифазній мережі

Стабілізатор напруги 3-фазний, як підключити