Інтернет магазин VINUR
Корзина

Варто вибрати автономний чи потативний генератор?

У зв'язку із збільшенням частоти суворих погодних явищ ви можете подумати про домашній резервний генератор. Який тип найкраще підходить для захисту вашої сім'ї під час відключень, пов'язаних із погодою?

Резервні генератори для всього будинку та переносні генератори мають різні переваги. Щоб допомогти вам вирішити, який із них підходить саме вам, зверніть увагу на чотири моменти:

Увімкніть усі або лише кілька предметів першої необхідності?

Якщо ви хочете забезпечити електроенергією весь будинок і продовжувати працювати так, ніби зовні нічого не сталося, резервний генератор це те, що вам потрібно. Цей постійно встановлений генератор буде досить потужним для роботи всіх або багатьох пристроїв у вашому будинку. З портативним генератором вам доведеться налаштувати генераторну установку так, щоб вона мала тільки певні основні пристрої.

Який ваш бюджет?

Резервні генератори потужніші, довговічніші і вимагають менше роботи, але вони й дорожчі. Портативні пристрої більш доступні за ціною, тому що вони менш потужні та трудомісткі у використанні.

Постійне встановлення чи переносимість?

Однією з переваг портативних акумуляторів є те, що ви можете використовувати їх не тільки для харчування предметів першої потреби у вашому домі. Ви можете брати їх із собою в походи, в багажні відділення або електроінструменти на робочих майданчиках. Резервні генератори стаціонарно встановлені у вас вдома.

Скільки ви хочете зробити?

Із резервним генератором вам часто не потрібно й пальцем ворушити. Автоматичний перемикач резервного введення є частиною установки. При відключенні електроенергії комутатор автоматично виявить відключення електроенергії, відключить ваш будинок від інженерної мережі та підключить його до генератора. Щойно електропостачання буде відновлено, процес піде назад.

З портативним генератором ви повинні дістати його зі сховища, відвезти на безпечну відстань від будинку, заправити паливом, запустити, а потім протягнути шнур живлення від нього до будинку... часто в погану погоду. Якщо ваше відключення триває довго, вам доведеться періодично його дозаправляти. Потім, після відключення, ви повинні відключити його від ваших приладів, злити паливо та відвезти його на зберігання.

Є й інші відмінності, які слід враховувати перед покупкою резервного або портативного генератора.

Щоб зв'язатися з нами, відвідайте сторінку контактів.