Інтернет магазин VINUR
Корзина

Вітаємо з Новим 2023 роком та Різдвом!


Колектив компанії «ВІНУР» від щирого серця вітає клієнтів та партнерів з прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо успіхів у всіх починаннях, нових досягнень та натхнення жити і працювати заради миру. Нехай Новий рік принесе бажане кожній людині та стане часом позитивних змін. 

2022 рік видався важким як для всієї країни, так і для кожного українця. Але всі ми продовжували працювати та робити свій внесок задля досягнення спільної мети. Ми разом протистояли всьому, з чим нам довелось зіткнутися. І ми віримо, що добро переможе!

Генератори нашої компанії дали можливість підприємцям продовжувати їхню діяльність, а простим українцям – жити зі світлом та теплом в найтемніші часи. Ми були змушені поповнити та вдосконалити свій асортимент, аби кожен покупець знайшов саме те, за чим прийшов. Абсолютно всі працівники нашої компанії є частиною великої справи, а кожен клієнт – тим, хто дозволяє цій справі існувати. 

Компанія «ВІНУР» дякує своїм клієнтам в першу чергу за найвищий рівень довіри та розуміння! Сподіваємось, що в Новому році наша співпраця продовжиться, але вже в комфортних та безпечних умовах.

Ми всі прагнемо одного – миру й затишку, звичайних буденних справ та рідних людей поруч. Нехай новорічні свята завітають до вас з благословенням та подарують віру і надію. Нехай ваша оселя буде теплою, і в ній лунають лише пісні та щирий сміх. 

З прийдешніми святами! До нових зустрічей!