Інтернет магазин VINUR
Корзина

Де використовують бензинові генератори?

Способи застосування бензинового генератора

Сфера застосування автономних силових установок велика. Тому бензинові генератори користуються великим попитом. У продажу представлені електростанції, що відрізняються конструктивними особливостями і технічними характеристиками. Для використання в побуті, на будівельних майданчиках і на інших об'єктах покупці вибирають однофазні та трифазні пристрої, в захисному кожусі і на металевій рамі. При цьому вони звертають увагу на потужність пристрою, оскільки від такого параметру залежить продуктивність агрегату.

Бензинові генератори: для чого вони призначені?

Бензогенератор - силова установка, призначена для вироблення електричної енергії. Її можна застосовувати у вигляді резервного і основного джерела електропостачання. Генератори, потужність яких не перевищує 5 кВт, широко використовуються в приватних будинках і на дачах. Це незамінне обладнання в тому випадку, коли відключається електрична енергія через аварійну ситуацію. Також такі агрегати можна брати з собою на пікнік або на будмайданчик. Вони відрізняються компактністю, мобільністю і невеликою вагою. Їх легко можна перенести на інше місце або перевезти в багажнику автомобіля.

Якщо потрібне основне джерело електропостачання, віддається перевага силовим установкам, потужність яких досягає 20 кВт. Вони можуть застосовуватися за призначенням протягом певного часу. Якщо обладнання використовується занадто довго, це негативно позначається на терміні його служби. Це потрібно пам'ятати і періодично вимикати генератор, щоб двигун охолов.

Бензогенератори: сфера застосування

Силові установки, що виробляють електричну енергію, успішно використовуються в різних сферах людського життя. Це пояснюється тим, що обладнання від іменитих виробників володіє вагомими перевагами. До них відноситься надійність, функціональність, тривалий період експлуатації, компактність і демократична вартість. Важливою особливістю генераторів є низький рівень шуму. Тому при використанні агрегатів на дачі, на території приватного будинку сусіди не будуть скаржитися і пред'являти претензії.

Бензогенератори - вірні помічники, без яких складно обійтися. Це автономні і мобільні електростанції, відповідні строгим стандартам якості. Вони приводяться в дію навіть при низькій температурі. Де конкретно використовуються силові установки? Перерахуємо головні моменти:

  • приватний будинок або дача - коли несподівано відключається електрична енергія, підключається генератор. Тому проблема відсутності електроенергії легко вирішується;
  • будівельні майданчики - від силової установки можуть працювати різноманітні інструменти: болгарка, перфоратор, дриль;
  • виїзні фотосесії - електрична енергія необхідна для облаштування освітлення, для зарядки акумуляторів фотоапаратів;
  • офісні приміщення - при аварійній ситуації в енергосистемі комп'ютерна техніка не працює. Така проблема усувається за допомогою генераторів;
  • проведення масових заходів - силові установки використовуються для забезпечення електричною енергією кавоварок, апаратів солодкої вати і іншого устаткування;
  • відпочинок на природі - переносні пристрої забезпечують комфортний відпочинок на пікніку.

Бензогенератор - хороша підстраховка в тому випадку, коли виникають проблеми з електропостачанням. Це компактна силова установка, яка завжди потрібна в будинку, в офісному приміщенні, на складі. Також агрегат можна брати з собою на дачу, в туристичний похід, на риболовлю.