Інтернет магазин VINUR
Корзина

ТОП-5 інверторних генераторів

Автономне джерело електроенергії - то, за допомогою чого гарантується комфорт в будинку, зручність в похідних умовах і робота обладнання на будівельному майданчику. Для забезпечення об'єктів електрикою ідеально підходить інверторний генератор. Це апарат, що виробляє електроенергію високої якості. У продажу представлено багато хороших моделей, серед яких можна вибрати підходящий варіант. Щоб Ви довго не шукали, ми підібрали п'ять кращих генераторів.

Генератор інверторний 1 кВт Weekender GS950I

Генератор інверторний 1 кВт Weekender GS950I

Це генератор в шумопоглинальному кожусі, розроблений інженерами з США. Така невелика електростанція використовується в приватних будинках, на будівельних майданчиках, на рибалці. До її переваг належить надійність, легкість, зручність в експлуатації. Генератор укомплектований чотиритактним двигуном і паливним баком на 2,1 л. Апарат може працювати без зупинки протягом 12 годин. Електростанція виробляє струм з високими показниками якості. Тому пристрій найкращим чином підходить для забезпечення енергією сучасної техніки.

Генератор інверторний 1 кВт Weekender X950I

Генератор інверторний 1 кВт Weekender X950I

Це мініатюрний генератор, що відрізняється ергономічністю і тривалим терміном служби. Його можна розміщувати на вулиці, не переживаючи про наслідки. Для захисту від негативного впливу навколишнього середовища і для зниження рівня шуму використовується шумопоглинальний всепогодний кожух. Такий апарат безперебійно працює протягом 4,1 години. До його ключових особливостей відноситься економне споживання бензину, легкий старт і функціональна панель управління.

Генератор інверторний 2 кВт KÖNNER&SÖHNEN KS 2000i S

Генератор інверторний 2 кВт KÖNNER&SÖHNEN KS 2000i S

Якщо Ви хочете купити інверторний генератор, зверніть увагу на такий варіант. Це міні-електростанція німецького виробництва, оснащена чотиритактним двигуном. При необхідності апарат може безперервно виробляти якісну електроенергію протягом шести годин. Такий генератор незамінний на пікніку, на полюванні, в туристичному поході. Його можна переносити на інше місце в руках або перевозити в багажнику автомобіля. До основних переваг даної моделі відноситься низький рівень шуму (59 дБ), проста система запуску двигуна і наявність всепогодного кожуха.

Генератор інверторний 5 кВт KÖNNER&SÖHNEN KS 3500i

Генератор інверторний 5 кВт KÖNNER&SÖHNEN KS 3500i

Це надійний інверторний генератор, ціна якого Вас приємно здивує. KÖNNER & SÖHNEN KS 3500i - чудовий варіант для організації виїзних заходів, для постачання електроенергією приватного будинку, для будівництва далеко від цивілізації. Електростанції оснащена чотиритактним двигуном і паливним баком, ємність якого становить 13 л. Апарат може працювати без зупинки протягом 12 годин. До його плюсів відноситься тривалий термін експлуатації, економну витрату палива і досить висока потужність. Також електростанція захищена від механічних пошкоджень за допомогою міцної сталевої рами.

Генератор інверторний 6 кВт Weekender X6500IE

Генератор інверторний 6 кВт Weekender X6500IE

Це потужний генератор інверторного типу, в якому вдало поєднуються сучасні технології. Його можна використовувати для забезпечення електроенергією будинків і для підключення обладнання на будмайданчику. Така електростанція прекрасно себе зарекомендувала. До її важливих особливостей відноситься низький рівень шуму, захист від зовнішніх факторів і об'ємний паливний бак на 18,5 л. При використанні генератора не виникають складності, оскільки передбачена функціональна панель управління і електростартер. А ось для зручності транспортування є зносостійкі колеса.

Ми розглянули п'ять кращих генераторів інверторного типу. Кожен варіант заслуговує пильної уваги, тому що обладнання виготовляють відомі виробники.