Інтернет магазин VINUR
Корзина

Рейтинг сонячних панелей в 2019 році

Обираючи сонячні батареї, споживач хоче отримати високу якість за мінімальною ціною. Важливими критеріями оцінки кожної моделі вважаються довговічність, продуктивність, потужність і інші технічні параметри панелей. Вартість обладнання залежить не тільки від цих характеристик, але і від бренду виробника. Зробити правильний вибір допоможе рейтинг сонячних панелей.


У підсумку в топ-10 кращих сонячних батарей увійшли:


  1. Jinko Solar
  2. Canadian Solar
  3. Risen Energy
  4. JA Solar
  5. Hanwha QCells
  6. Trina Solar
  7. Longi
  8. GCL Systems
  9. Talesun
  10. Seraphim

Jinko Solar JKM280PP-60


Відмінним вибором сонячної станції для будинку стане продукція Jinko Solar . Штаб квартира холдингу розташована в Шанхаї, де розробляються унікальні технологічні інновації. Моделі бренду відрізняються високою ефективністю і продуктивністю, стійкістю до несприятливих зовнішніх факторів. Гарантія на продукцію виробника становить 10 років.

Друге місце серед найкращих сонячних батарей займають станції Canadian Solar . У 2016 році компанія увійшла до п'ятірки найбільших виробників фотоелементів і потрапила до почесного списку Tier 1. На кожному етапі виробництва модулі бренду проходять жорсткий контроль якості. Гарантія їх продуктивності становить до 30 років. Панелі з посиленими рамами підходять для експлуатації в суворих кліматичних регіонах. Станції забезпечують високий рівень ККД при мінімальній активності сонця.

Почесна бронза дісталася китайської компанії Risen Energy , яка експортує свою продукцію в 30 країн. Модулі бренду відповідають високим вимогам світових стандартів, мають відмінні експлуатаційні характеристики. Панелі з антибліковим і протівообледенелим ефектом поверхонь не втрачають свою потужність, через скупчення криги, бруду і пилу.


Amerisolar AS-6P30 280W


До рейтингу кращих сонячних батарей також входять панелі JA Solar. Компанія постійно працює над удосконаленням своїх модулів, має власний дослідницький центр. Для підвищення ефективності панелей виробництво фотоелементів ведеться по селективної дифузійної технології. Передбачена техніка пассивации на зворотному боці і технологія подвійної друку при виготовленні осередків.

Сонячні панелі Hanwha Q CELLS отримали визнання у всьому світі завдяки своїй фірмовій технології Q.ANTUM. Вона полягає в пассивации тильної сторони фотоелементів за рахунок застосування шару діелектрика. Панелі мають надійну посилену конструкцію з алюмінієвою рамою, витримують великі вітрові та механічні навантаження.

Trina Solar TSM-275PD05 5bb


Модулі Trina Solar оснащені струмоз'ємними доріжками, міцним загартованим склом фотоелементів, діелектричними діодами для зменшення втрати потужності. Конструкції мають високий рівень продуктивності, не схильні до корозійних процесів, можуть використовуватися в регіонах з будь-яким кліматом.

Longi Solar LR6-60 - 285w 5bb 


Переваги продукції LONGi Solar полягає в збереженні параметрів потужності пристроїв протягом періоду до 25 років. Використання технології PERC з нанесенням діелектричного шару між тильною стороною панелі та фотоелементом підвищує ефективність пристроїв. Діелектрик служить екраном відбивачем.

Відмінними експлуатаційними і зовнішніми параметрами мають черепичні панелі GCL Systems . Вони мають мінімальний рівень омических втрат, високий ККД використання площі, низькі параметри робочих температур. За рахунок цього збільшується вироблення електроенергії і потужність моделей. Ефективні пристрої пропонуються за доступною ціною.

При виборі надійних зносостійких сонячних батарей варто звернути увагу на панелі Talesun . У великій список переваг моделей входять високі показники ККД і продуктивності. Сонячні батареї витримують значні вітрові та снігові навантаження, не бояться граду, можуть використовуватися в будь-яких регіонах.

Відмінним варіантом для дому та дачі стануть системи Seraphim . Вони мають протипожежний захист, високу стійкість до сольових туманів і аміаку. Сонячні фотоелементи не деградують з часом, забезпечують оптимальну потужність протягом усього терміну служби. Купити сонячні панелі вищеописаних брендів за вигідними цінами пропонує компанія VINUR.