Інтернет магазин VINUR
Корзина

Інвертор для сонячних батарей SMA визнаний найбільш популярним в 2016 році

Сонячна електростанція 40 МВт, побудована на інверторах SMA

Інвертори SMA Solar Technology AG, якими комплектуються сонячні електростанції в Україні та світі, визнані найкращим брендом серед всіх груп клієнтів. Такі результати були отримані на підставі вивчення ринку, яке провела дослідницька компанія IHS Markit. Дане аналітичне агентство зі штаб-квартирою в Лондоні і капіталізацією 13 мільярдів доларів США є світовим лідером в області критично важливої інформації, аналітики і технологічних рішень.

Інвертори SMA, що встановлюються на сонячні батареї для дому і промисловості, отримали дане почесне визнання на підставі дослідження, яке називається «PV Inverter Customer Insight Survey 2016». В рамках нього було опитано дистриб'юторські, монтажні та інжинірингові організації в більш ніж 45 державах нашої планети. Учасники опитування вибрали інвертори для сонячних батарей SMA завдяки їх високим показникам надійності і ефективності, а також першокласній передпродажній підтримці та технічному обслуговуванні. З того моменту коли темою дослідження IHS Markit стала сонячна електростанція і комплектуючі до неї, обладнання SMA в п'ятий раз поспіль стає найбільш пріоритетною торговою маркою серед замовників по всьому світу. Незважаючи на сильну конкуренцію і згадку понад 52 брендів, інвертори для сонячних батарей SMA виявилися на першому місці для 23% опитаних, які брали участь в дослідженні. При цьому торгові марки, що опинилися на 2-му і 3-му місцях, отримали 10% і 7% відповідно. Як показали результати дослідження, частіше за все сонячна електростанція будується на основі обладнання SMA в Великобританії, США, Індії та Німеччини. Ці дані підтверджуються результатами продажів компанії SMA в цих країнах. Так за результатами 2016 року в Індію було відвантажено інвертори SMA, монтовані на сонячні батареї, сумарною потужністю понад 1 гігават. З огляду на те що сумарна потужність ринку Індії оцінюється компанією SMA Solar Technology AG в розмірі 3,9 гігават, то частка даної організації в цій країні перевищує 25%.

Компанія SMA, яка має оборот близько 1 мільярда євро і штат понад 3000 чоловік, завдяки дослідженню, проведеному IHS Markit, в черговий раз підтвердила лідируючі позиції в галузі. За рахунок роботи своїх спеціалізованих команд з продажу та обслуговування дана організація надає своїм клієнтам високоякісні продукти та рішення, які відрізняються високою продуктивністю і забезпечують істотні фінансові вигоди при їх використанні.