Інтернет магазин VINUR
Корзина

ABB представила нові інвертори для сонячних батарей для дому та великих фотоелектричних електростанцій

Інвертор для сонячної батареї ABB моделі UNO-DM-PLUS

Компанія ABB, яка є новаторським світовим лідером в області енергопостачання зі 125-річною історією і штатом більше 132 000 чоловік, почала виробляти нові мережеві інвертори, на базі яких можна будувати, як сонячні батареї для дому, так і великі комерційні електростанції. Побутові інвертора серії UNO-DM-PLUS випускаються в шести моделях потужностями від 1,2 кВт до 5 кВт. Дані однофазні пристрої відрізняються компактним дизайном і високою продуктивністю, що дозволяє на їх базі створювати ефективні побутові сонячні електростанції в Україні та світі. Завдяки наявності роз'ємів Plug and Play інноваційний інвертор для сонячних батарей UNO-DM-PLUS простий в установці і підключенні. Дані апарати підтверджують прихильність виробника впроваджувати в своїх продуктах найсучасніші технології, відмінну якість і чудові характеристики. За рахунок цього сонячна електростанція для дому, побудована на мережевих інверторах від ABB, стане оптимальним рішення для отримання максимальної ефективності від фотоелектричних модулів. Процес управління пристроєм серії UNO-DM-PLUS спрощений завдяки вдосконаленому призначеному для користувача інтерфейсу, який забезпечує доступ до всіх функцій приладу, включаючи розширені настройки конфігурації, динамічне управління введенням і диспетчер навантаження. Всі параметри інвертора можуть бути доступні віддалено по бездротовому зв'язку, що дозволяє клієнту в режимі онлайн бачити, як працює його сонячна батарея.

Для об'єктів, де необхідно підключити фотоелектричні модулі з великою сумарною вихідною потужністю, компанія ABB почала випускати трифазний інвертор моделі TRIO-TM. Цей пристрій має вихідну потужність до 60 кВт і підходить, як для комерційних, так і комунальних систем, які можуть розміщуватися на даху і на землі. Модульний дизайн інвертора представляє собою окремі блоки змінного і постійного струму, що конфігуруються. Комутаційний блок складається з 16 входів постійного струму, вимикачів змінного і постійного струму, а також розрядників. Система примусового повітряного охолодження розроблена з урахуванням можливості швидкого і простого монтажу, як у вертикальному, так і горизонтальному положенні. Завдяки цьому можна найкращим чином використовувати простір за сонячними панелями. Будучи високопродуктивним і економічним рішенням, інвертор TRIO-TM забезпечить оптимальну віддачу інвестицій вкладених в сонячні батареї в Україні.

Рекомендовані статті

ZipCharge Go – новинка в сегменті портативних акумуляторів для електромобілів

  • 08.11.2021

Нещодавно з'явилися дані про те, що досить маловідомий start-up, відомий під найменуванням ZipCharge, представив досить перспективну розробку в сегменті портативних зарядних станцій.

Дізнатися більше..

Як завести генератор взимку

  • 21.11.2021

Портативні генератори вже давно стали звичним явищем: їх активно застосовують у комерційних і промислових, а й у приватних цілях. Відключення електр..

Дізнатися більше..