Інтернет магазин VINUR
Корзина

ZipCharge Go – новинка в сегменті портативних акумуляторів для електромобілів

ZipCharge Go – новинка в сегменті портативних акумуляторів для електромобілів

Нещодавно з'явилися дані про те, що досить маловідомий start-up, відомий під найменуванням ZipCharge, представив досить перспективну розробку в сегменті портативних зарядних станцій.

Новий субкомпактний акумулятор ZipCharge Go може стати справжнім порятунком для багатьох власників електромобілів, які відправляються в далекі поїздки і не завжди впевнені в наявності достатньої кількості відповідних заправок.

Особливості

Що ж є новий акумулятор ZipCharge Go? Це переносна акумуляторна «батарея», розміри якої дуже скромні, а вага не перевищує 23 кілограми. Зовні він виглядає як звичайна валіза на коліщатках зі зручною висувною ручкою для переміщення. Ви легко можете взяти його з собою в поїздку разом з рештою сумок і ручною поклажею в багажнику вашого електрокара.

Що стосується технічних характеристик, то виробник стверджує, що новий портативний акумулятор ZipCharge Go дасть можливість після півгодинної зарядки на будь-якій зарядній станції проїхати додатково не менше 30 кілометрів.

Також автовласникам буде запропоновано і «просунуту» версію ZipCharge Go збільшеної ємності. Вона вдвічі продуктивніша за молодшу модель і дозволяє проїхати «понад встановлений» ресурс ходу ще близько 64 км. Хороша новина в тому, що пристрій є універсальним, тобто підходить для заряджання практично будь-якого електромобіля або гібридної версії, оснащених розеткою другого типу.

Акумулятор заряджається повністю за півгодини (молодша версія) або за годину (версія на 64 км), заощаджуючи ваш час у подорожах та тривалих поїздках. Сам процес зарядки ZipCharge Go дуже простий - акумулятор потрібно просто підключити до мережі.

Перспективи на ринку

Автовласники завжди будуть мати можливість контролювати процес зарядки через мобільний додаток, що скачується. Можна буде розуміти, скільки часу залишилося до повного заряду акумулятора, поточну ємність та відстежувати інші параметри.

Може здатися, що такий пристрій буде малокорисним, оскільки останні кілька років запас ходу сучасних електромобілів істотно зріс і становить кілька сотень кілометрів. Проте фахівці вважають, що потенціал у подібних компактних акумуляторів досить високий, як і затребуваність на ринку.

Нові авто з великим запасом ходу «по кишені» далеко не кожному, та й кількість заправок на автошляхах загального користування поки що бажає кращого. У цих умовах ZipCharge Go стає справжньою «паличкою-виручалочкою» для багатьох автовласників, дозволяючи дістатися пункту призначення без нервів та додаткових витрат.

Рекомендовані статті

5 альтернативних способів отримання електроенергії

  • 23.12.2016

Сьогодні все більше уваги приділяється питанню отримання електричної енергії альтернативними способами. Як отримати електрику? Скоро людство зіткнеться з проблемою дефіциту нафти, газу і вугілля.

Дізнатися більше..

ABB представила нові інвертори для сонячних батарей для дому та великих фотоелектричних електростанцій

  • 17.07.2017

Компанія ABB, яка є новаторським світовим лідером в області енергопостачання зі 125-річною історією і штатом більше 132 000 чоловік, почала виробляти ..

Дізнатися більше..