Інтернет магазин VINUR
Корзина

CUMMINS понад 100 років виробляє електрогенератори

Електрогенератор Onan Ten-Lite (Фото)CUMMINS в 2020 році відзначає 100 річний ювілей з моменту, коли корпорація почала виробляти автономні електрогенератори. Виготовляти однофазні та трифазні електростанції корпорація почала в 1920 році, коли Девідом В. Онан було засновано і зареєстровано підприємство Onan. На початковому етапі дана сімейна компанія виробляла тільки один портативний генератор моделі Onan Ten-Lite, а в її штаті був всього один працівник, який працював повний робочий день. Завдяки новаторству і технічного генію свого засновника підприємство пережило багато важливих етапів у своєму розвитку. Те, що почалося як малий бізнес в штаті Міннесота (США), процвітало протягом багатьох років і стало одним з ключових гравців галузі. CUMMINS в 1992 році купує Onan Corporation, а в 1994 році купує Power Group International (PGI або Petbow). Інтеграція Onan і Petbow стала значним переломним моментом для CUMMINS в сфері виробництва систем енергопостачання. Це дозволило корпорації перетворитися з постачальника двигунів G-Drive в глобального виробника дизельних і газових генераторів.

Сьогодні CUMMINS поєднує в собі свій 100-річний досвід, а також провідні технології проектування і виробництва, що дозволяє надати своїм клієнтам безвідмовні рішення для виключно широкого спектру варіантів використання. Промислові електростанції CUMMINS розробляються в чотирьох технічних центрах і виготовляються на шести різних заводах по всьому світу. У підрозділі Power Generation корпорації працює понад 5000 співробітників, а глобальна мережа продажу та сервісного обслуговування налічує понад 190 філій та представництв. Рішення про те, щоб купити електрогенератор CUMMINS, приймають багато клієнтів, до яких відносяться найбагатший в світі залізорудний рудник біля полярного кола, підприємства в бразильських джунглях, військові бази США по всій земній кулі, центри обробки даних, розташовані у віддаленій від цивілізації пустелі. Будучи світовим лідером в області виготовлення газових і дизельних електростанцій, CUMMINS не зупиняється на досягнутому і кожен день працює над тим, щоб збільшувати свою частку ринку і якість запропонованого обладнання.


Рекомендовані статті

Компанія CUMMINS POWER GENERATION отримала високе визнання від індустрії ЦОД у Китаї

  • 01.06.2022

Компанія Cummins Power Generation (CPG) отримала нагороду за перший проект PowerBlocTM. Китайська асоціація інженерно-будівельної стандартизації, найвідоміша організація Китаю, що визначає промислові стандарти, пов'язані з центрами обробки даних, нагородила CPG у рамках нагороди за наукові та технологічні досягнення у галузі центрів обробки даних. Список переможців був офіційно оголошений під час 9 саміту за стандартами центрів обробки даних

Дізнатися більше..