Інтернет магазин VINUR
Корзина

Компанія CUMMINS POWER GENERATION отримала високе визнання від індустрії ЦОД у Китаї

Компанія CumminsPower Generation (CPG) отримала нагороду за перший проект PowerBlocTM. Китайська асоціація інженерно-будівельної стандартизації, найвідоміша організація Китаю, що визначає промислові стандарти, пов'язані з центрами обробки даних, нагородила CPG у рамках нагороди за наукові та технологічні досягнення у галузі центрів обробки даних. Список переможців був офіційно оголошений під час 9 саміту за стандартами центрів обробки даних.

Запущений у травні 2021 PowerBloc був розроблений командою CPG China і виробляється на заводі CPG China в Ухані, місті в центральному Китаї. PowerBloc об'єднує дизельні блоки (енергосистеми), водяні баки (системи охолодження), паливні баки (паливні системи), глушники (системи шумоподавлення), електричні розподільні шафи (системи управління) та системи протипожежного захисту у високоінтегрованому 40-футовому стандарті. контейнер. Перша з трьох генераторних установок PowerBloc була встановлена ​​на об'єктах замовників у вересні. Разом із замовником було проведено стандартні випробування забезпечення якості установки (IQA), 12-годинні випробування з безперервним навантаженням та одногодинні випробування з перевантаженням. Результати не лише підтвердили економію місця на 10 квадратних метрів у порівнянні з традиційним контейнерним блоком,

Проект PowerBloc та його чудові технічні інновації встановили новий стандарт резервного живлення у галузі центрів обробки даних, особливо у контейнерних зонах. Нагорода є найвищою нагородою в галузі центрів обробки даних у Китаї.

"Концепція, дизайн, розробка та застосування PowerBloc - ще один яскравий приклад того, як наші співробітники втілюють у життя концепцію Cummins про інновації для наших клієнтів, які сприяють їхньому успіху", - сказав Ван Лей, генеральний директор CPG China. «Рушня сила цього рішення полягала в тому, щоб усунути болючі точки наших клієнтів в індустрії центрів обробки даних. Оплески клієнтів та визнання з боку галузі надають нам більше впевненості у подальших інноваційних рішеннях із доданою вартістю для цієї галузі».

Під час саміту Китайський комітет із центрів обробки даних також випустив технічний документ щодо контейнерних дизель-генераторних установок для центрів обробки даних, який був написаний у співавторстві з CPG. Компанія Cummins докладно роз'яснила елементи конструкції, проблеми, що існують у застосуванні, та майбутній напрямок розвитку контейнерних генераторних установок, що використовуються як резервні енергосистеми.

CPG також скористалася цією можливістю, щоб продемонструвати свої унікальні можливості для забезпечення енергосистем для центрів обробки даних. Стенд CPG залучив безліч учасників із проектних організацій, що займаються плануванням та проектуванням енергосистем. Захід транслювався в Інтернеті та привернув велику увагу громадськості.

CPG зберегла лідируючу позицію як постачальника дизельних генераторних установок в індустрії центрів обробки даних у Китаї і зберегла свою репутацію постачальника рішень для життєвого циклу. Ключові клієнти включають China Telecom, China Mobile, China Unicom, Alibaba, Tencent та ByteDance.

Рекомендовані статті

Cummins в списку найбільш етичних компаній світу

  • 08.04.2015

Компанія Cummins, яка проектує і виготовляє дизельні електростанції і всі їхні складові (двигуни, генератори, системи управління і т.д.), восьмий рік ..

Дізнатися більше..

Cummins досягає цілей в екологічних та громадських проектах

  • 28.06.2016

Компанія Cummins, яка виробляє двигуни внутрішнього згоряння, а також дизельні генератори і газові електростанції, оголосила про досягнення рекордних ..

Дізнатися більше..

CUMMINS понад 100 років виробляє електрогенератори

  • 16.04.2020

CUMMINS в 2020 році відзначає 100 річний ювілей з моменту, коли корпорація почала виробляти автономні електрогенератори. Виготовляти однофазні та триф..

Дізнатися більше..