Інтернет магазин VINUR
Корзина

Яка справжня вартість відключення електроенергії без домашнього генератора

Тривалі відключення електроенергії можуть бути як незручними, так і дорогими, порушуючи комфорт та безпеку вашої родини. У той час як кожне відключення електроенергії відрізняється для кожного домовласника, витрати можуть скласти напрочуд велику суму. Крім того, якщо ви працюєте з дому або ведете домашній бізнес, на додаток до будь-яких фізичних збитків вам, можливо, доведеться нести витрати у зв'язку з втратою роботи, продуктивності або заробітної плати.

Перш ніж інвестувати в домашній резервний генератор, спершу оцініть вартість роботи у разі серйозного відключення електроенергії. Потім порівняйте цю вартість із ціною резервного генератора Cummins. Ви можете отримати оцінку генератора для будинку, знайшовши генератор за допомогою нашого сайту або запросивши оцінку вдома.

Незалежно від того, чи спричинені перебої у подачі електроенергії поганими погодними умовами, старінням електромережі або постійними відключеннями електроенергії, ось деякі фінансові удари, які, можливо, доведеться пережити вашій родині:

Затоплений підвал. Якщо електрика вимкнеться і дренажні насоси перестануть працювати, ви можете отримати пошкодження води у своєму підвалі.

Усунення цвілі. Якщо ви перенесете якусь повінь, вам, ймовірно, потрібно обробити частину вашого будинку, щоб запобігти появі токсичної цвілі.

Псування продуктів харчування. Якщо живлення буде вимкнено протягом достатнього часу, продукти у ваших холодильниках та морозильних камерах зіпсуються. Якщо у вас є повна морозильна камера, повна м'яса, витрати можуть бути ще більшими.

Ті, що лопнули або замерзлі труби. Відключення електроенергії в зимові місяці пов'язане із додатковими ризиками.

Перебування у готелі. Якщо ваш будинок стає непридатним для проживання під час відключення електроенергії, вашій сім'ї може знадобитися пошук іншого притулку.

Також слід враховувати додаткові витрати — не всі фінансові. Наприклад, є вплив на ваше здоров'я, якщо ви використовуєте домашні медичні пристрої та незручності, пов'язані з тим, що ваше життя перевертається з ніг на голову під час відключення електроенергії.

Оскільки перебої в подачі електроенергії стають дедалі частішими, легко побачити, як зростають приховані фінансові витрати та витрати на якість життя, враховуючи вартість домашнього резервного генератора у перспективі.

Щоб знайти генератор, який допоможе вам у безперебійній подачі електроенергії, необхідні для вашого домашнього використання, відвідайте наш каталог.