Інтернет магазин VINUR
Корзина

Cummins досягає цілей в екологічних та громадських проектах

Компанія Cummins, яка виробляє двигуни внутрішнього згоряння, а також дизельні генератори і газові електростанції, оголосила про досягнення рекордних Генератор дизельний Cummins C150D5показників в своїх проектах щодо поліпшення стану екології і підвищенню рівня життя населення. Такий результат є справжньою перевіркою стабільності компанії, тому що отриманий незважаючи на зниження обороту організації на 9% за підсумками першого кварталу 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року, так як двигуни, дизельні електростанції і газові генератори продавалися гірше на слабких глобальних ринках. 

У звіті про сталий розвиток Cummins відзначається, що компанія в 2015 році перевищила показники зниження інтенсивності споживання води, які були заплановані на 2020 рік. Також Cummins повністю виконує заплановані показники по зниженню споживання електроенергії та зменшенню викидів парникових газів. Значних результатів вдалося отримати в напрямку зниження викидів вуглекислого газу (CO2), який викидається такими продуктами компанії як газова електростанція, електрогенератор дизельний і т.д. У питаннях корпоративної відповідальності компанія повідомила про те, що в 2015 році 80 відсотків співробітників і підрядників Cummins брали участь в різних проектах, спрямованих на поліпшення суспільства. Змагання по поліпшенню екології, проведене Cummins, дозволило знизити викиди парникових газів в атмосферу на 36'810 тонн. У звіті компанії також наводяться приклади того, як співробітники Cummins по всьому світу поділяють цінності, які просуваються організацією. Команди з Індії і Великобританії приділяють велику увагу при роботі з клієнтами на зменшення викидів вуглекислого газу (CO2) від різних продуктів Cummins, включаючи дизель генератор, газовий генератор, двигуни для автомобільного транспорту і т.д. У свою чергу, команди з Бразилії, Індії і США добилися перемог в різних проектах щодо поліпшення навколишнього середовища.

 

Рекомендовані статті

Компанія CUMMINS POWER GENERATION отримала високе визнання від індустрії ЦОД у Китаї

  • 01.06.2022

Компанія Cummins Power Generation (CPG) отримала нагороду за перший проект PowerBlocTM. Китайська асоціація інженерно-будівельної стандартизації, найвідоміша організація Китаю, що визначає промислові стандарти, пов'язані з центрами обробки даних, нагородила CPG у рамках нагороди за наукові та технологічні досягнення у галузі центрів обробки даних. Список переможців був офіційно оголошений під час 9 саміту за стандартами центрів обробки даних

Дізнатися більше..