Інтернет магазин VINUR
Корзина

Cummins в списку найбільш етичних компаній світу

Cummins - виробник електрогенераторівКомпанія Cummins, яка проектує і виготовляє дизельні електростанції і всі їхні складові (двигуни, генератори, системи управління і т.д.), восьмий рік поспіль увійшла до списку найбільш етичних компаній світу, який складається Ethisphere Institute. До цього списку увійшли компанії, які суттєво перевершують своїх конкурентів у відповідній галузі промисловості з питань етичної поведінки. Список за 2015 рік є рекордним за кількістю учасників. Рейтинг ґрунтувався на таких критеріях як етика, репутація, інновації, лідерство, корпоративне управління, дотримання корпоративної відповідальності, культура етики. Визначення учасників здійснювалося на підставі довгого опитувального листа, який заповнювали всі компанії. Попадання Cummins в даний список підтверджує той факт, що за свою довгу історію, компанія засновувала роботу на прозорості, чесності, дотриманні етичних норм, відповідальності. Ці чинники є частиною її корпоративної культури і внеском у загальний успіх організації. Підтвердженням успіху компанії є прибуток в розмірі 1,65 мільярда доларів США і обсяг продажів у розмірі 19,2 мільярда доларів США за 2014 р.

Компанія «ВІНУР» пропонує Вам купити генератор дизельний Cummins потужністю від 6,6кВт і вище, а також всі необхідні додаткові опції і супутні роботи по введенню обладнання в експлуатацію.

Рекомендовані статті

Компанія CUMMINS POWER GENERATION отримала високе визнання від індустрії ЦОД у Китаї

  • 01.06.2022

Компанія Cummins Power Generation (CPG) отримала нагороду за перший проект PowerBlocTM. Китайська асоціація інженерно-будівельної стандартизації, найвідоміша організація Китаю, що визначає промислові стандарти, пов'язані з центрами обробки даних, нагородила CPG у рамках нагороди за наукові та технологічні досягнення у галузі центрів обробки даних. Список переможців був офіційно оголошений під час 9 саміту за стандартами центрів обробки даних

Дізнатися більше..