Інтернет магазин VINUR
Корзина

Нові однофазні та трифазні джерела безперебійного живлення RIELLO

Трифазне джерело безперебійного живлення RIELLO Sentinel Dual

За останній час компанія RIELLO (Італія) представила нові блоки безперебійного живлення, які призначені для задоволення підвищеного попиту на обладнання для забезпечення якісного та гарантованого енергопостачання для найкритичніших навантажень.

На самому початку весни 2019 р. в продаж надійшли однофазні ДБЖ серії Sentinel Rack потужністю 1500 ВА і 3000 ВА. Кожне безперебійне джерело живлення призначене для монтажу в 19'стійку і комплектується потужним зарядним пристроєм. Серія побудована по топології подвійного перетворення, що гарантує якісну вихідну напругу, і відрізняється надзвичайно компактним дизайном, а також високою продуктивністю. Завдяки цьому джерело безперебійного живлення Sentinel Rack є ідеальним вирішенням для захисту життєво важливих додатків, до яких відносяться сервери, системи голосового зв'язку і передачі даних.

З квітня 2019 р. доступним до замовлення стало ДБЖ серії Sentinel Dual з максимальною потужністю 4 кВА і однофазною вхідною і вихідною напругами. Даний прилад побудований за топології on-line, має коефіцієнт потужності на виході 0,9 і може встановлюватися, як на підлогу, так і в стійку. Компанія RIELLO рекомендує купити пристрій безперебійного живлення Sentinel Dual на 4 кВА для забезпечення максимальної надійності енергопостачання різних додатків в області інформаційних технологій.

Також серію Sentinel Dual розширили трифазні джерела безперебійного живлення з подвійним перетворенням і вихідною потужністю 8 кВА / 8 кВт і 10 кВА / 10 кВт. Дані прилади розроблені і побудовані з використанням інноваційних технологій і комплектуючих. Користувач отримав можливість підключати до трьох пристроїв в паралельну роботу. Завдяки цьому можна збільшувати потужність системи безперебійного живлення в міру зростання навантаження, а також будувати надлишкові рішення з резервуванням за схемою N+1. Таким чином Sentinel Dual став кращим варіантом для забезпечення енергопостачання чутливого медичного обладнання, серверних приміщень і невеликих центрів обробки даних, де нестабільність і низька якість напруги можуть привести до серйозних фінансових втрат. Крім вихідного коефіцієнта потужності рівного одиниці, джерела безперебійного живлення Sentinel Dual на 8 кВА і 10 кВА відрізняються прекрасним показником ефективності, який досягає 95%. Зручність експлуатації забезпечується наявністю інформативного цифрового дисплея, повного спектра інтерфейсів, комунікаційного програмного забезпечення PowerShield³, а також можливістю користувача самостійно змінювати батареї.