Інтернет магазин VINUR
Корзина

Нове трифазне ДБЖ Riello моделі NextEnergy на 250 кВт

ДБЖ з подвійним перетворенням моделі NextEnergy від RIELLO

Компанія RIELLO (Італія), яка виробляє однофазні та трифазні джерела безперебійного живлення і входить число провідних виробників даного класу обладнання в світі, представила нову модель NextEnergy. Дане інноваційне і високоефективне ДБЖ потужністю 250 кВт, розроблене для задоволення найсуворіших вимог до доступності в критично важливих додатках, таких як сучасні центри обробки даних. Для таких навантажень потрібен надійний і якісний блок безперебійного живлення, який гарантує безперервність бізнес-процесів. До того ж системи гарантованого енергопостачання для ЦОД повинні відрізнятися гнучкістю і можливістю адаптуватися до різних типів архітектури, а також здатністю забезпечувати максимальну доступність системи.

Всім цим вимогам відповідає трифазне ДБЖ з подвійним перетворенням моделі NextEnergy від RIELLO, в якому впроваджені найсучасніші технології, включаючи IGBT-перетворювачі і трирівневе управління. Пристрій безперебійного живлення забезпечує один з кращих в галузі показників енергоефективності та низькі експлуатаційні витрати. При цьому NextEnergy на 250 кВт володіє найвищою щільністю потужності на ринку. Застосування передових рішень і ретельний відбір використовуваних комплектуючих дозволили досягти таких характеристик, як одиничний вихідний коефіцієнт потужності (кВА = кВт), робота при температурі навколишнього середовища до 40 °C без зниження потужності, ККД до 97% в режимі подвійного перетворення (on-line) , зі збільшенням до 99% і вище в еко-режимі або Smart Active.

У новому безперебійнику від RIELLO впроваджений режим роботи Active Eco, що суміщає функції активного фільтра для зменшення гармонік струму, створюваних навантаженнями. Джерело безперебійного живлення має зменшені габаритні розміри, а сервісне обслуговування ДБЖ здійснюється тільки з лицьового боку. Це гарантує оптимальне використання простору на об'єкті. У серії NextEnergy реалізована функція паралельної роботи до 8 блоків для збільшення потужності або побудови надлишкових систем з резервуванням за схемою N + 1. Для зручності керівників IT-служб та обслуговуючого персоналу блок безперебійного живлення комплектується відповідними комунікаційними інтерфейсами.