Інтернет магазин VINUR
Корзина

Новий електрогенератор HIMOINSA потужністю 600 кВА з двигуном FTP IVECO

Трифазна дизельна електростанція HIMOINSA HFW-600 T5

Компанія HIMOINSA (Іспанія) представила автономний дизельний генератор моделі HFW-600 T5. Дана дизельна електростанція виготовлена на базі двигуна FTP IVECO моделі CR16 TE1W. Новий трифазний генератор дизельний має максимальну потужність 657кВА і номінальну потужність 598 кВА. З появою даного агрегату компанія HIMOINSA може запропонувати дизель генератори з двигунами FTP IVECO в діапазоні номінальної потужності від 30 кВА до 598 кВА. На додаток до цього виробник пропонує купити електрогенератор моделі HRFW-600 T5, який спеціально розроблений для орендного сектора. Обидві моделі мають значні переваги в порівнянні з аналогічними установками рівної потужності.

В першу чергу дизельний генератор HFW-600 T5 відрізняється низькою витратою палива, яка становить всього 191 г/кВт*год виробленої електроенергії. Таким чином, нова дизельна електростанція HIMOINSA споживає всього 115 л/год. при навантаженні, яке дорівнює 100% її номінальної потужності, що майже на 17% нижче значень для аналогічного обладнання на двигунах конкурентних торгових марок. По-друге автономний генератор дизельний з двигуном CR16 TE1W відрізняється збільшеним інтервалом між сервісними обслуговуваннями, який становить 600 мотогодин. Такий міжсервісний інтервал, який більш ніж на 200 мотогодин перевищує середні показники по ринку, забезпечується конструктивними особливостями двигуна і великою ємністю для зберігання масла об'ємом 32 л.

Ще однією причиною, по якій рекомендується купити дизель генератори HFW-600 T5 і HRFW-600 T5, є їх компактний розмір. Так, електрогенератор виробництва HIMOINSA максимальною потужністю 657 кВА в шумозахисному всепогодному кожусі має довжину всього 4500 мм, а ширину — 1800 мм. Завдяки цьому дизельний генератор легше транспортувати і переміщати, що є вагомою перевагою для сектора оренди.