Інтернет магазин VINUR
Корзина

Новинка від Vinur - бензинові генератори MALCOMSON


Компанія Vinur представляє вашій увазі новинку свого асортименту - бензинові генератори MALCOMSON, доступні в декількох виконаннях за найдоступнішими цінами на ринку. Як доповнення до вже наявних у каталозі моделей наш каталог поповнився такими генераторами:

Бензинові генератори ТМ "Malcomson" розробляються та створюються з урахуванням найвищих вимог до такого енергетичного обладнання. Штаб квартира виробника та конструкторське бюро розташовуються в м. Гілфорд (Великобританія).

Сьогодні бензинові генератори цього бренду все частіше можна побачити і на ринку України. Збирають установки на сертифікованих заводах у Туреччині та Китаї, після чого їх привозять до Європи, а саме до Бельгії. Звідси станції роз'їжджаються як по всіх європейських країнах, так і в Америку.

Чому вам варто купити генератор Malcomson

Генератори Malcomson вдало зарекомендували себе, насамперед, як надійні, енергоефективні та добре зібрані агрегати. У виробництві бензинових електростанцій використовуються тільки найкращі світові розробки та досягнення.

У бензинових генераторах Malcomson встановлено одноциліндрові та двоциліндрові двигуни. Альтернатор виготовлений зі стійкої до перевантаження міді та розрахований на напруги 220 В або 380 В. На корпус винесено розетки, з яких можна зняти максимальну потужність станції.

Запуск електрогенератора здійснюється або в ручному режимі, або електростартером. Усі генератори виробляються під суворим контролем та проходять високоточну перевірку на відповідність нормам усіх країн, куди їх експортують.

Генератори Malcomson оснащені збільшеним паливним баком та мають помірну витрату палива. Це дозволяє в комплексі пропрацювати генератору довше аналогічних генераторів за тих самих умов, а також тривалий час не вимагати додаткової дозаправки.

Високий рівень комплектуючих дозволяє конкурувати зі світовими гігантами з виробництва генераторів і з впевненістю закривати питання резервного живлення як у приватному секторі, так і на заводах, у медичній та банківській сферах.

Переваги бензинових генераторів Malcomson

Серед переваг бензогенераторів Малкомсон можна відзначити такі моменти:

  • сучасний двигун вирізняється великим запасом потужності, високою надійністю й економічністю, що гарантує тривале й стабільне енергопостачання відповідальних навантажень;
  • мідна обмотка синхронного генератора (альтернатора) дозволяє тривало витримувати високі навантаження;
  • простота запуску досягається завдяки наявності електричного та ручного стартів;
  • якісна напруга на виході забезпечується AVR (АРН), який входить до комплекту поставки;
  • легкість переміщення по об'єкту забезпечується колесами та ручками;
  • зручність підключення різних споживачів досягається завдяки наявності двох вбудованих розеток;
  • ергономічна панель управління з індикацією основних параметрів роботи бензинового генератора (лічильник мотогодин, вольтметр, частотомір).

На всю продукцію надається офіційна гарантія виробника 2 роки.