Інтернет магазин VINUR
Корзина

Найменший у світі турбо-генератор

Настав час відчути себе повністю енергонезалежним у будь-якій ситуації! Представляємо вашій увазі ARC - найменший у світі генератор мікротурбінний потужністю 8 кВт, який зробить революцію в тому, як ми використовуємо електроенергію.

Турбо-генератор ARC на сьогодні за фактом є найлегшим та компактним пристроєм серед аналогів потужністю 8 кВт. Його розмір можна порівняти зі звичайною переносною скринькою для інструментів. Пристрій має розміри 17 на 27 на 52 см, причому його вага становить менше 9 кг.

Для розуміння: існуючі бензинові міні-генератори потужністю 8 кВт як мінімум втричі більші за розмірами та в 10 разів важчі! Компанія виробник відправляє ARC повністю зібраним, готовим до роботи прямо із коробки. Клієнту потрібно лише підключити два паливопроводи до бака та два силові кабелі до навантаження.

Зв'язатись з нами

Модульність та універсальність

Якщо заявленої потужності вам не вистачає, можна підключити кілька пристроїв паралельно. Збільшення потужності стало можливим завдяки «блочному» форм-фактору ARC. Наприклад, можна підключити десять блоків ARC паралельно для отримання вихідної потужності 80 кВт.

FusionFlight допоможе клієнту визначити відповідний розподіл палива, охолодження та вихлоп для багатоблочної установки. За запитом клієнта компанія виробник FusionFlight може налаштувати вихлопну та впускну системи для різних застосувань.

Пристрій можна віднести до категорії «дизельні міні-генератори», але мікротурбіна в ARC здатна працювати на різному паливі. Універсальність генератора дозволяє використовувати як паливо, наприклад:

  • дизель;
  • авіаційний гас;
  • ракетне паливо.

Корпус ARC із алюмінію та вуглецевого волокна досить міцний, щоб його можна було використовувати у різних умовах. Покупець може замовити додаткові пакети для розширення можливостей ARC, включаючи перетворювачі напруги та модернізацію паливної системи.

Сфера використання

Генератор ARC стане в нагоді скрізь, де вам потрібна електроенергія в надкомпактному і легкому корпусі. Він здатний замінити важкі та дорогі акумуляторні батареї на основі літію у багатьох літаках з електроприводом, що дозволить значно збільшити дальність польоту.

Електричні дрони та літаки, в яких реалізована технологія ARC, отримають усі переваги швидкої дозаправки та високої щільності рідкого палива. Для звичайних літаків, що працюють на паливі, ARC є ідеальною полегшеною заміною APU (допоміжних силових установок) та AGPU (наземних силових установок).

Покупець може використовувати ARC як переносний підсилювач запасу ходу для електромобіля, особливо за відсутності доступних зарядних станцій. Роботи зможуть працювати довше та інтенсивніше завдяки компактному блоку ARC.

Кожен власник мікрогенератора може легко купити гас або дизельне паливо для забезпечення працездатності пристрою у будь-якій точці світу. Стійке згоряння палива всередині турбіни забезпечує безперебійну роботу за різних умов.

Аварійні ситуації

ARC вирішить критичні логістичні проблеми, що виникають у надзвичайних ситуаціях, коли стихійні лиха сильно вплинули на інфраструктуру. Завдяки компактному та легкому форм-фактору, людина може легко переносити навіть два блоки ARC у руках.

Таке обладнання апріорі корисне скрізь, де потрібна висока вихідна потужність. Універсальність пристрою дозволяє провести необхідну його модернізацію для підтримки всіх типів вихідних напруг та струмів, які потрібні в конкретній ситуації.

Простота та елегантність

Команда FusionFlight використала свій багаторічний досвід роботи над мікротурбінними двигунами, щоб створити революційно новий продукт у галузі виробництва електроенергії. Фахівці компанії вважали, що простіше в обслуговуванні буде новий мікрогенератор, тим краще.

Саме тому вони прибрали все зайве і залишили тільки найважливіші компоненти. Потім об'єднали ці компоненти у композитну конструкцію авіаційного класу. В результаті вийшов ARC – потужний, надійний та легкий турбогенератор.

FusionFlight пропонує кілька типів зовнішніх електронних модулів модернізації ARC. Замовник може придбати понижуючі та підвищувальні регулятори для забезпечення повної вихідної потужності при низькій та високій напрузі постійного струму. Також можна замовити інвертор для керування різними навантаженнями змінного струму, що дозволить заживити стандартні побутові пристрої.

Подача палива

Компактність генератора ARC багато в чому пояснюється також відсутністю вбудованих паливних баків. Для забезпечення роботи обладнання компанія-виробник пропонує зовнішні паливні баки об'ємом від 20 до 400 літрів.

Всі оригінальні паливні резервуари поставляються окремо та мають пряме підключення до ARC. При експлуатації в літаках, автомобілях та умовах наявності вібрацій рекомендується використовувати буферний паливний бак.

Переваги

Мікротурбогенератор ARC має низку переваг перед сучасними дизель-генераторами внутрішнього згоряння. По-перше, турбіна забезпечує аналогічний рівень вихідної потужності при значно більш легкому та компактному корпусі.

Крім того, турбогенератор є більш простою і надійною системою зі значно меншою кількістю рухомих частин. ARC у цьому плані схожий на сучасну APU (допоміжну силову установку).

Зв'язатись з нами