Інтернет магазин VINUR
Корзина

Стабілізатор напруги для пральної машини

Пральна машина при стрибках напруги не буде працювати стабільно. Крім того, нестабільна напруга призводить до зносу деталей електродвигуна і некоректної роботи електронної системи управління. При сильних стрибках напруги пральна машина може зламатися, що призведе до її ремонту або купівлі нової побутової техніки. Щоб цього уникнути, ми рекомендуємо купити стабілізатор напруги для пральної машини.

Купити стабілізатор напруги Україна

Якщо ваша пральна машина встановлена у сухому приміщенні, то для стабілізації напруги можна купувати пристрій будь-якого типу. Вибір стабілізатора необхідно виконувати за потужністю побутового обладнання з урахуванням максимального пускового струму. У разі встановлення побутової техніки у приміщеннях з підвищеною вологістю (ванних кімнатах, підсобних приміщеннях) необхідно обирати стабілізатор, який може працювати у таких умовах. Якщо у вас виникли питання щодо вибору обладнання, то можете задати їх нашим експертам за телефонами (044) 331-11-90, +38 (067) 218-85-71, +38 (050) 339-17-74.

Які стабілізатори використовувати для пральних машин?

Компанія Vinur пропонує великий вибір електрообладнання для стабілізації напруги і забезпечення нормальної роботи побутової, офісної та промислової техніки. У нас ви можете купити стабілізатор напруги в Україні таких виробників, як Volter, Прочан, Укртехнологія, Елекс. Якщо ви не впевнені у виборі стабілізатора, ми надаємо безкоштовну консультацію наших експертів.

При виборі стабілізатора напруги враховується потужність пральної машини, тому наші фахівці рекомендують вибрати пристрій потужністю 3-5 кВА. Популярністю серед покупців користуються стабілізатори потужністю 3 кВА, так як вони будуть відмінно працювати з будь-якою пральною машиною, яка має потужність 1 200 — 2 000 Вт.

На сторінках нашого каталогу представлений величезний вибір стабілізаторів різних технічних характеристик. Наші фахівці рекомендують:

 

Ми запропонували вам кілька моделей, які допоможуть вам подолати труднощі з якістю напруги в електричній мережі. Але ви можете зробити вибір самостійно у нашому каталозі — у нас багатий вибір стабілізуючих пристроїв.